Έξοδα Αποστολής - Αποστολή Προιόντων

Αποστολή Προιόντων.


Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 πμ μέχρι 17.00 μμ για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και σε όλη την Κρήτη. Για την υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας.

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:
Με το που καταχωρείτε την παραγγελία σας, σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα): «Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

O αριθμός παραγγελίας σας είναι 71243. Παρακαλούμε ελέγξτε το e-mail σας. Σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.»


Ολοκλήρωση παραγγελίας:

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ/ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών στις πρωτεύουσες των νομών (Ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη και εντός 3-5 εργάσιμων ημερών σε, νησιά και απομακρυσμένες περιοχές, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε σε Πρωτεύουσα Νομού και παραγγείλετε την Τρίτη θα παραλάβετε την Πέμπτη - Παρασκευή ενώ σε απομακρυσμένες περιοχές και χωριά θα παραλάβετε ανάλογα με τους χρόνους της μεταφορικής ΕΛΤΑ COURIER ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν συνεργάζεται με άλλες μεταφορικές , σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία της προτίμησης σας .

ΕΛΛΑΔΑ
Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι είναι 3 € εως 2 κιλά και ΔΩΡΕΑΝ πάνω απο 40 ευρώ παραγγελία.
Κόστος αντικαταβολής: 2,5 €.
Κάθε επιπλέον κιλό 1€
 
ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αποστολές εκτός Ελλάδας :

Κύπρος: €22 έως 2Kg , +€2 για κάθε extra κιλό.

Eυρώπη: €35 έως 2Kg , +€5 για κάθε extra κιλό.